Un moment històric

Gràcies a l’organització del Centre de Lectura, a Reus tenim l’oportunitat de veure i escoltar els líders dels diferents partits polítics amb representació al Parlament de Catalunya. El passat 16 de novembre fou el torn del secretari general d’Esquerra Republicana de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira.

Malgrat la grip que l’afectava, vàrem poder gaudir (tal i com ja ens té acostumats) d’un Josep-Lluís Carod-Rovira amb un discurs imaginatiu, clar, contundent i positiu, més propi d’un estadista (voldria poder dir d’un cap d’estat) més que d’un “només” secretari general de partit. I és que per a qui encara no hagi pogut veure, escoltar o llegir els darrers discursos d’en Josep-Lluís Carod-Rovira (debat de política general, moció de censura o conferència a Reus), sàpiga que s’està perdent l’anunci i l’evidència d’un moment important en la història d’aquest país.

Els discursos són plens de realisme, de voluntat de servei a la ciutadania i de propostes progressistes per governar. Un nou cicle històric que comença i en el qual ERC passa a ser-ne un protagonista important, amb propostes clares sobre el paper de la dona en el segle XXI, els reptes de les noves tecnologies, amb temes com la immigració i realitat nacional que, ben resolts, ens han de permetre ser “l’Holanda de la Mediterrània”. Un conjunt d’objectius a assolir i possibles de realitzar gràcies a la feina que estem fent.

Malgrat l’apagada de llum, el dia 16 amb la sala d’actes del Centre de Lectura plena de gent, ho vam veure molt clar.

Àngel Cortadelles, president del Casal Foment d’ERC

(18/11/2001)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s