12 Hores de Minibàsquet

Gràcies a la bona iniciativa del Club de Bàsquet La Salle amb l’organització d’una nova edició de les 12 Hores de Minibàsquet, la ciutat de Reus té l’honor de poder acollir els membres de clubs i escoles de gran nivell i és una satisfacció personal poder donar la benvinguda a totes les persones que participen en aquest esdeveniment esportiu.

El lligam entre l’esport i l’educació és un dels eixos de treball prioritari que ens hem fixat a la regidoria de l’Esport de Reus, ja que volem que la pràctica esportiva sigui un dels pilars bàsics en la formació integral de la persona.

La ciutadania del futur, representada pels xiquets i xiquetes que juguen en aquestes 12 Hores, ha de trobar en l’esport l’activitat que permeti superar-se mitjançant l’esforç personal i, alhora, un mitjà per participar activament en la millora de la nostra societat. I això només serà possible amb l’acompanyament i l’exemple de les persones grans que estem al seu voltant, sobretot la família i els educadors que els ajuden a créixer.

Per tot això espero que aquest esdeveniment evidenciï la part positiva dels valors que volem fomentar amb l’esport i que el nostre comportament sigui el millor exemple que ajudi a la formació d’aquests joves esportistes. A més, si aconseguim que els valors positius de l’esport acompanyin durant tota la seva vida aquests infants, des de Reus haurem posat el nostre gra de sorra en la millora del nostre món. Per tant, no puc fer altra cosa que agrair molt sincerament l’esforç en l’organització i animar-vos a continuar amb aquesta tasca que tant de bé fa a l’esport i a la nostra societat.

Àngel Cortadelles i Bacaria

Regidor de l’Esport de l’Ajuntament de Reus

(14/03/2005)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s