La sisena edició del torneig d’hoquei base

La sisena edició del torneig d’hoquei base que organitza el Reus Deportiu ja és una realitat i, amb ella, es concreten els esforços d’un voluntariós equip de persones que viuen de forma apassionada aquest esport tan arrelat a la nostra ciutat.  I dic voluntariós pel fet que és evident l’esforç i dedicació que fan que aquest torneig hagi obtingut el públic reconeixement pel seu gran nivell i excel·lent organització.

Per segona vegada no només és d’àmbit internacional sinó també intercontinental, amb la presència d’equips d’Argentina, a més de participants vinguts de Portugal i també de Navarra. És doncs un honor per a la ciutat de Reus poder gaudir de la feina feta per aquestes persones del Reus Deportiu, ja que a més de poder disfrutar del 9 fins l’11 de setembre d’aquests partits d’hoquei jugats per gent tan jove, ens permeten presenciar el partit de cloenda amb la Selecció Catalana Femenina d’Hoquei, junt amb l’exhibició que realitzaran les nenes de l’escola d’hoquei del Reus Deportiu amb un combinat de nenes d’altres escoles de les comarques del sud de Catalunya.

I destaco aquests aspectes per ser dos dels grans objectius que ens plantegem des de l’Ajuntament de Reus: el foment de l’esport base i l’increment de la pràctica esportiva femenina, sobretot en els esports d’equip. A més estem convençuts que per mantenir i incrementar la tradició esportiva de la nostra ciutat, hem de garantir que la pràctica esportiva sigui un dels pilars bàsics en la formació integral de la persona.

La ciutadania del futur, representada per aquests nois i noies, ha de trobar en l’esport l’activitat que permeti superar-se mitjançant l’esforç personal i, alhora, un mitjà per participar activament en la millora de la nostra societat. És per això que, junt amb la gran tasca de l’equip organitzador, el nostre comportament ha de ser el millor exemple que ajudi a la formació d’aquests joves esportistes.

Espero que tots aquests valors positius de l’esport ens acompanyin sempre en la nostra vida, i a totes les persones vingudes de fora us desitjo una bona estada a la nostra ciutat.

Àngel Cortadelles i Bacaria

Regidor de l’Esport de l’Ajuntament de Reus

(09/09/2005)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s