Créixer amb el millor exemple

Si avui és diumenge, us trobeu a l’Estadi Municipal de Reus i damunt la gespa veieu un bon grup de nois i noies, és que teniu davant vostre el planter de futbolistes de la ciutat de Reus en el dia de presentació dels equips de futbol base.

Aquests xiquets i xiquetes són una mostra del conjunt de la canalla que fan esport des d’edats primerenques, ja sigui a l’escola, al club esportiu o bé als dos llocs alhora. I dic que són una mostra, ja que tant en el futbol com en altres esports, són vàries les entitats de la ciutat que estan fent una feina diària i des de fa molts anys, en el seguiment, formació i acompanyament de joves que volen practicar l’esport que més els agrada alhora que millorar la seva qualitat tècnica. Tot plegat, les persones que mitjançant l’esport base mentre creixen per arribar a ser algun dia adultes, són acompanyades per millorar la seva formació esportiva però també, i això és molt important, la seva formació global com a persones.

Allò que anomenem esport base, l’esport practicat per la ciutadania més jove, és la garantia d’un futur millor per a la nostra ciutat. I es fonamenta amb la bona feina coordinada entre les entitats i l’Ajuntament, però també en les actituds de les persones adultes que envolten les joves promeses. A les escoles esportives de base no es pot fer tota la feina. Les famílies i tots nosaltres, espectadors, tenim la responsabilitat de donar exemple.

Si us agrada l’esport, si creieu que cal recolçar l’esport base, si voleu veure d’aquí uns anys damunt la gespa PERSONES que defensin els nostres colors, avui i cada dia hem d’ajudar a créixer aquestes joves promeses amb el millor suport que els podem donar al camp: els nostres ànims i la mostra d’un comportament cívic impecable.

Àngel Cortadelles i Bacaria

Regidor de l’Esport

(09/10/2005)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s