A la memòria de Joan Bofarull i Ferré

El passat dissabte 28 de gener traspassà a l’edat de 91 anys el Sr. Joan Bofarrull i Ferré. Militant d’Esquerra Republicana de Catalunya des de l’any 1932, va poder viure des de les etapes més glorioses fins les més tristes del nostre país amb una ferma fidelitat als seus ideals.

Feia tot just dues setmanes que havíem estat parlant amb la seva família sobre la conveniència o no d’aprofitar la visita a la nostra ciutat tant del President d’ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira com del Secretari General, Joan Puigcercós,  per fer-li un reconeixement ben merescut, però ja no es considerà convenient. Malgrat tot, no ens imaginàvem que l’hora de la seva mort fos tan propera.

Hi ha molta gent que actualment des d’ERC treballem amb el mateix ideari dels qui ens han precedit i que, per tant, ens sentim hereus d’un compromís i d’un exemple que amb la permanent fidelitat, el Sr. Bofarull i tants altres ens han fet arribar. Creiem fermament en un futur millor per a les persones i els pobles, volem el reconeixement de la nostra nació plena i sabem com fer-ho començant des de la nostra ciutat. Tot gràcies a que hem rebut per herència les idees, però també el coratge per fer-les vives. Us ho agraïm i així volem manifestar-ho públicament.

En uns moments com els actuals, el nostre país necessita que la flama viva de la memòria no s’apagui. Ara vostè descansi en pau Sr. Joan, però sàpiga que els que estem aquí esperem ser prou dignes com per mantenir viva la flama que ens heu lliurat i per renovar, generació rere generació, el compromís amb els valors republicans i amb el nostre país.

Àngel Cortadelles i Bacaria

President del Casal Foment-ERC Reus

(02/02/2006)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s