Joan Sabater, Jr.

Hi ha persones que en l’àmbit principal d’actuació pel que se’ls coneix, imprimeixen un caràcter i deixen una empremta que serveix de referència per als qui venen al darrera.

En el cas que ens ocupa, en Joan Sabater ha continuat la nissaga iniciada de forma brillant pel seu pare i ens ha permès, amb el seu joc i la seva personalitat, gaudir de l’hoquei amb una denominació d’origen reusenca de cap a peus.

Tothom que estimi l’esport valora els anys de fidelitat i dedicació que en Joan ha donat al club i a la ciutat. És, per tant, del tot lògic que hi hagi iniciatives per mostrar l’agraïment de la ciutat a un esportista que amb el seu equip a portat el nom de Reus per tantes i tantes pistes del món. Com no podia ser d’altra forma, l’Ajuntament de Reus també vol fer seu aquest agraïment i per aquest motiu, d’acord amb el reglament que regula els honors i distincions, ja s’ha proposat afegir-se a aquest reconeixement mitjançant l’atorgament d’un guardó de la ciutat.

Sigui, per tant, benvinguda qualsevol iniciativa que permeti reconèixer l’esforç i dedicació dels esportistes de la nostra ciutat.

Moltes gràcies, Joan, pel teu exemple.

Àngel Cortadelles i Bacaria

Regidor de l’Esport

(28/06/2006)

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s