Cursa Popular Carrefour Reus

Ja tenim amb tots nosaltres una nova edició de la Cursa Popular Carrefour Reus. L’any passat més de 3.000 persones van omplir els carrers de Reus en l’exitosa represa d’aquesta Cursa que és una festa de l’esport. Una festa en forma de cursa popular ja que la voluntat de l’organització és que tothom hi tingui un lloc, que tothom s’afegeixi a fer esport seguint la crida d’una forma cívica.

La voluntat de fomentar i d’apropar la pràctica esportiva a tothom no està renyida amb la possibilitat de prendre’s aquesta cursa com un repte: qui vulgui competir buscarà la millor marca; qui vulgui veure els resultats de la pràctica esportiva iniciada en temps de vacances veurà com ha millorat el seu estat de salut; qui vulgui iniciar aquest nou curs amb el compromís de fer pràctica esportiva, que no pretengui fer tota la cursa corrent, ja que cal preparar-se i per això s’haurà de prendre la cursa amb una visió diferent.

Tothom hi té el seu lloc però el compromís ha de ser comú: difondre que cal que tothom fem esport. Ens convé individualment per la millora de la nostra salut, però també ens convé col·lectivament. El nivell de pràctica esportiva és un bon indicador del desenvolupament d’una societat, i a nosaltres ens falta avançar molt per assolir que les diferents generacions assumeixin l’esport com un fet quotidià.

L’esport com a escola de valors, com a instrument per formar el nostre caràcter i educar en l’esforç, l’esport com a repte col·lectiu, l’esport com a activitat que fomenti l’amistat i la millora de la nostra qualitat de vida… Tot això ho pot simbolitzar aquesta Cursa. Ajudeu amb la vostra activa participació a que així sigui i que la Cursa faci de crida per estimular la pràctica esportiva.

Us encoratjo a participar-hi i a expressar, de forma col·lectiva, que els valors més nobles de l’esport també poden ser un símbol i referent de la nostra ciutat.

Bona Cursa per a tothom!!!

Àngel Cortadelles i Bacaria

Regidor de l’Esport

Reus, 1 d’octubre de  2006

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s