Club d’Aeromodelisme Ciutat de Reus i la vall del riu Glorieta

El matí del diumenge l’hem dedicar a visitar un parell de llocs dins el terme d’Alcover: el camp de vol del Club d’Aeromodelisme de Reus i la vall del riu Glorieta.

Hem fet la visita amb en Francesc Aguiló (representant territorial de l'Esport)

Detall dels avions que utilitzen els socis del club per practicar aquest esport.

Arran de les felicitacions de Nadal, els amics del Club d’Aeromodelisme em van convidar a visitar les instal·lacions del nou camp de vol que han construït al terme d’Alcover. Aquest ha estat un projecte de llarga gestació, però que amb la tenacitat dels membres del club han aconseguit fer-lo realitat. I no només això, sinó que s’ha convertit en una instal·lació esportiva de referència en el seu àmbit.

Els anys en què era regidor de l’Esport a l’Ajuntament de Reus, després de mirar possibilitats de terrenys dins el terme de Reus, es va arribar a la conclusió que era molt difícil trobar-ne un amb les condicions de seguretat adients, per la qual cosa van eixamplar el seu àmbit de cerca.

Tant des de l’ajuntament com posteriorment des de la Generalitat, vaig ajudar-los en tot allò que es podia per aconseguir superar el dificultós i llarg procés administratiu per aconseguir la llicència d’activitat. Crec que el seu ha estat, malgrat les dificultats, un exemple de com una entitat vol i arriba a fer les coses ben fetes, seguint tots els procediments sense defallir. No els ha estat fàcil, però el resultat s’ho val.

Amb una bona planificació econòmica, el camp de vol és una realitat i les activitats del club aconsegueixen abastar cada vegada més àmbit territorial, amb sortides dins l’estat espanyol i a la Catalunya Nord.

Els queda feina a fer, però amb la línia de treball que porten, segur que la faran i estarà ben feta. I a més gaudeixen d’allò més de l’activitat!

Moltes felicitats i ànims, amics del Club d’Aeromodelisme de Reus.

Si cliqueu aquí podreu veure més fotografies del camp de vol.

I per arrodonir el matí, què millor que una caminada cap el niu de l’Àliga a la vall del Glorieta!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s