In memoriam Àngel Cortadellas Sanromà

El pare i la mare ens donen la vida, ens bressolen i ens guien pel camí de la nostra existència. Ells pateixen per nosaltres i comparteixen les alegries.

L’indefugible pas del temps fa que, al cap dels anys, siguem nosaltres els qui patim pels seus mals. I malgrat això, cada dia podem continuar gaudint amb la seva companyia. Encara que amb dolor, el record és agraïment.

Tota una vida que ens ha estat donada als qui no som altra cosa que el fruit de la seva generositat.

Gràcies pare.

El teu record, la nostra estimació.

Reus, 19 de gener de 2013

Un pensament sobre “In memoriam Àngel Cortadellas Sanromà

  1. No sabia res, em sap molt greu, la perdua del pare es molt dolorosa, tot i que es diu que ja son grans etc. etc, però aixó no consola, és el pare, i gràcies amb ell ets aqui i ets com ets gràcies al seu esforç i dedicació. Sigues molt fort, busca a en la teva memoria tots els records que tens d´ell i aixó ( no consola) però fa que estigui amb tu tota l´estona que hi penses, jo vaig perdre l´any passat el pare i als dos mesos la mare i aixó m´ajudat molt, no cura el dolor de la perdua, però el dolor es converteix amb un nou sentiment que no teniem i en el fons és molt bonic aquet sentiment. Perdona les meves paraules, però a mi me ha anat molt bé i m´agradaria que a tu també te hi anés. Una forta abraçada per tu i tota la teva familia. Una amiga.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s