7è torneig d’hoquei base del Reus Deportiu

Quan alguns dels membres de la comissió organitzadora del 7è torneig d’hoquei base del Reus Deportiu van venir a presentar aquesta nova edició, em va semblar que ja no era possible plantejar novetats i que la voluntat seria la d’organitzar un torneig amb la idea de mantenir el magnífic nivell de qualitat, cosa que en si mateixa ja és un gran repte.

Doncs bé, allò que aquests dies us podreu trobar a les pistes de la nostra ciutat, és la clara voluntat d’aconseguir que la 7a edició, a més de continuar amb el bon nivell de les edicions anteriors, es signifiqui per una aposta per la consolidació de l’hoquei femení al Reus Deportiu, per continuar amb la possibilitat d’acollir equips de procedència ben diversa i fer realitat un dels objectius claus del torneig: fomentar l’esportivitat i el joc net en l’hoquei patins.

Són molts els aspectes en què l’Ajuntament i els clubs esportius de la nostra ciutat hem de treballar ben coordinats i sumant esforços, però m’agrada remarcar de forma molt especial la coincidència en veure com podem aconseguir que a la nostra ciutat, la pràctiva de l’esport sigui sinònim de fomentar els valors positius; que la competició impliqui una clara voluntat de superació però sense passar a l’altre costat de la delicada línia de l’esportivitat; que un torneig sigui una oportunitat per conèixer i crear lligams d’amistat enlloc de generar motius de disputa o de perpetuació de recels entre equips.

Les persones que organitzen amb tant d’esforç el torneig, són responsables del seu bon funcionament però no de forma exclussiva. Les famílies dels nens i nenes que hi participen, les persones dels diferents clubs i el públic en general, hem d’ajudar l’organització en aquesta tasca d’un clar testimoniatge per aconseguir que l’esportivitat sigui l’eix del desenvolupament de la competició. Quan llegiu aquestes línies, segur que us poden venir a la memòria llastimoses escenes en les quals, a la vora de qualsevol pista o des d’una grada, grups de pares i mares fora de si s’abraonen per “fomentar l’esperit de la competició” amb el crit de guerra “machaca’ls“. Què volen, la derrota vexatòria? l’esmicolament de l’equip contrari?

Com que estic convençut que aquest no és el comportament que volem que aprenguin de nosaltres, sé que totes les persones adultes es posaran al costat de l’organització i faran d’aquest torneig un lloc on els nois i noies disfrutin amb la competició tot fomentant els valors de l’esforç, la superació, el treball en equip i compartint uns dies per iniciar llargues amistats. De ben segur que tots vosaltres us adheriu a aquestes idees, cosa que farà que la comissió organitzadora estigui doblement satisfeta per l’èxit d’aquesta 7a edició del torneig d’hoquei base del Reus Deportiu.

Espero que les persones vingudes de fora tingueu una bona estada a la nostra ciutat i que per a tots els nois i noies el record d’aquests dies sigui el d’haver gaudit jugant a hoquei a Reus.

Molt bon torneig per a tothom!!

Àngel Cortadelles i Bacaria

Regidor de l’Esport de l’Ajuntament de Reus

(09/09/2006)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s