Ajuntament de Reus – 17/12/2004

Discurs d’investidura d’Àngel Cortadelles i Bacaria el dia de la presa de possessió com a regidor a l’Ajuntament de Reus (17/12/2004)

Sr. Alcalde, Sres. i Srs. Regidors, ciutadania present en aquest Ple,

No puc ni vull amagar-los els sentiments contradictoris per tal i com accedeixo a aquest càrrec.

Malgrat això, però, pel damunt de tot manifesto la gran il·lusió que em fa poder servir la meva ciutat, que tant estimo, des del lloc públic on més significativament s’ha d’evidenciar la voluntat de treball per la millora de la qualitat de vida, de superació de qualsevol injustícia i d’aposta per un futur on Reus com a ciutat, pugui desenvolupar-se de forma integrada i sostenible en el territori que ens acull a les persones, als edificis i la resta d’elements d’allò que volem que sigui una ciutat mediterrània, oberta i progressista.

Una ciutat des de la qual es contribueixi a fer camí cap a una nació plena en el marc d’un futur esperançat per a tot el planeta, on la justícia, la solidaritat i el ple respecte per la diversitat de les idees sigui la fórmula de cordial relació entre els grups humans i les nacions.

Espero que la meva persona, amb l’humil contribució que pugui fer, ajudi a l’assoliment d’aquest objectiu esperançat per una ciutat millor.

M’atreveixo a demanar-los el seu suport en aquesta etapa que començo. Vostès Sres. i Srs. regidors són persones més experimentades de qui espero poder aprendre molt i alhora apel·lo a la seva comprensió i indulgència pels errors que per la meva inexperiència pugui cometre. M’imagino que ho sabran comprendre.

Les meves capacitats personals estan plenament al servei d’aquesta ciutat i a vostès els ofereixo tota la capacitat que tingui per dialogar, consensuar i de treball en equip per aquest gran objectiu de ciutat que tots de ben segur compartim.

Malgrat la diversitat de les idees, del fet d’estar al govern o a l’oposició, espero que puguin trobar en mi a un company fidel, dialogant, una mica tímid però esperançat per la gran tasca que per molts anys espero poder fer amb tots vostès.

Gràcies a l’avançada per la seva comprensió i acolliment. I també de forma molt especial a la meva esposa Montserrat i resta de família pel suport i comprensió pel temps que deixo de dedicar-los per poder destinar-lo a aquest servei de Reus.

Moltes gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s